FONASBA 2024 YILI GENEL KURUL TOPLANTISI

FONASBA’ nın Yıllık Genel Kurul Toplantısı’na Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Heyeti Olarak Katılım Sağladık.

The Federation of National Associations of Ship Brokers & Agents (FONASBA)’nın bu sene Atina’da 15-18 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Genel Kuruluna Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Recep Düzgit, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Arif Kenan Türkantos, Genel Sekreterimiz Sayın Emin Eminoğlu, Sayman Üyemiz Sayın Zeki Murat Denizeri ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Henryk Drowniak, ve Dernek Müdürümüz Sayın Muhammet Ali Şeyda heyet olarak katılım sağlamıştır.

2025 yılında İstanbul’da düzenlenecek olan ve ev sahipliğini İMEAK Deniz Ticaret Odamız ile Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği’nin yapacağı FONASBA’ nın Yıllık Genel Kurul Toplantısında 2025 yılında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan organizasyonla ilgili sunum yapılmış ve katılımcılara bilgi verilmiştir.

18 Ekim 2024’ de düzenlenen Gala Yemeğine Derneğimiz heyeti tam kadro katılım sağlamıştır.

• FONASBA 2024 YILI GENEL KURUL TOPLANTISI 1FONASBA 2024 YILI GENEL KURUL TOPLANTISI 2