Menu

Duyurular


Türkiye Logistics Summit

SİRKÜLER NO: 12,3 / 617-369 = 16/09/2024


İlgi: UTİKAD’ın 13.09.2024 tarih ve 2024/546 sayılı yazısına atfen;

 

UTİKAD, lojistik sektörümüzün uluslararası standartlarda ve sürdürülebilir büyümesine katkı sağlama hedefleri doğrultusunda 23 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Four Seasons Bosphorus Otel’de ülkemizin en büyük lojistik buluşması olan “Türkiye Logistics Summit”i düzenliyor.

 

Küresel lojistik dünyasının önde gelen isimlerini, uzmanlarını ve sektör temsilcilerini buluşturacak, bilgi paylaşımı ve iş birliği fırsatları doğuracak olan bu etkinlik Türkiye’nin en önemli lojistik buluşması olarak sektörün dinamiklerini ve geleceğini şekillendirecek, yenilikçi çözümler, stratejik iş birlikleri ve sektörel gelişmelerin merkezi olacak.

 

Zirve boyunca düzenlenecek Tedarik Zincirinde İnovatif Yaklaşımlar, Yapay Zeka ve Dijitalleşme, Sürdürülebilir Lojistik ve E-Ticaret konulu paneller sektör profesyonellerine yeni iş modelleri ve stratejiler hakkında derinlemesine bilgiler sunarken, aynı zamanda teknolojik yenilikler ve trendler hakkında da kapsamlı bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

 

Ekonomi alanında önde gelen konuşmacılardan Prof. Dr. Emre Alkin’in keynote konuşmacı olarak yer alacağı ve Turkish Cargo’nun ana sponsoru olduğu etkinliğin katılımcıları arasında lojistik hizmet üreten şirketlerin yöneticileri, tedarik zinciri yönetimi profesyonelleri, e-ticaret ve teknoloji firmalarının temsilcileri, akademisyenler, STK’lar ve kamu idaresi yöneticileri yer alıyor.

 

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve sponsorluk imkanlarını içeren bilgilendirme sunumu ekte yer almaktadır. Etkinlik sitesine www.turkiyelogisticssummit.com adresinden ulaşabilir, online olarak kayıt yaptırabilirsiniz. Türkiye Logistics Summit early bird ücreti 9.000 TL+KDV’dir. Early bird bilet süresi 15 Eylül’de sona erecektir. Bu tarihten sonra ise bilet ücreti 12.000 TL+KDV’dir.


Sosyal medya hesaplarından zirveyi takip edebilirsiniz.

Türkiye Logistics Summit’te yer almak, etkinliğe sponsor olarak katkı sağlamak ve etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için Kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Kübra Astam ile iletişime geçebilirsiniz.

E-posta: kurumsal@utikad.org.tr

Telefon: 0531 946 08 97

 


Denilmektedir.

Sayın Üyelerimizin bilgilerine rica ederiz.

 

 

 

 

 

 

Saygılarımızla,

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

 

 

 

 

 

 

Emin EMİNOĞLU

Genel Sekreter


 

 

 

 

 

 

Ek: İlgi Yazı 1

Ek: İlgi Yazı 2

Dağıtım: Tüm üyelerimiz