Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

SİRKÜLER NO:DN.6.2/177-142 = 12/03/2008

Dernek aidatları ile ilgili olarak yeni düzenleme düşünüldüğünden Yönetim Kurulumuz, Dernek Tüzüğünün 27. maddesinin değiştirilmesi ve ayrıca Dernek Tüzüğümüzün 12. maddesi (e) bendi gereğince gayrimenkul alımı/satımı, mevcut gayrimenkulün tadili ve onarımı hakkında Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi kararı almıştır.

Her iki Konunun da, 31 Mart 2005 tarih ve 25772 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Dernekler Yönetmeliği'nin hükümlerine göre Genel Kurul'dan geçmesi gerektiğinden, 27 Mart 2008 Perşembe günü saat 14.00 de İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonunda aşağıdaki gündem üzerinde görüşmek üzere, Olağanüstü Genel Kurul yapılmasına karar verilmiştir.

Değerli Üyelerimizin bu Olağanüstü Genel Kurula teşrif etmelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

Recep Düzgit

G   Ü   N   D   E   M

1-- Toplantının Açılması.

2-- Saygı Duruşu.

3-- Başkanlık Divanı Seçimi.

4-- Toplantı zaptının Başkanlık Divanınca imzalanması için kendilerine yetki verilmesi.

5-- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Tüzüğü'nün 27. maddesinin (a) alt maddesindeki giriş aidatının 500.-EURO karşılığı YTL olarak, (b) alt maddesindeki yıllık aidatın 300.- EURO karşılığı YTL olarak değiştirilmesi; 27. maddenin (c) alt maddesinin "Bağışlar ve Yardımlar (Transit geçen gemilerden 10.- EURO karşılığı YTL; Yükleme/boşaltma yapmayan Liman uğrağı gemiler ile  Yolcu gemilerden 20.-EURO karşılığı YTL  ve muameleli gemilerden her uğramada yüklenilen ve/veya boşaltılan yük üzerinden 5000 Ton' a kadar 20.-EURO karşılığı YTL, 5001 Ton üzeri   40.-EURO karşılığı YTL)"  olarak değiştirilmesi,

6-- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Tüzüğü’ nün 12. Maddesi ( e ) bendi gereğince,  gayrimenkul alımı / satımı,  mevcut gayrimenkulun  tadili ve onarımı hakkında Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,

7—Dilekler,

8-- Kapanış.