Genel Kurul Sonuç Duyurusu

SİRKÜLER NO: 6.2 / 0249-190 = 27/05/2014

Sayın Üyemiz,
21 Mayıs Çarşamba günü Sardunya Restaurant Fındıklı’da yapmış olduğumuz 24. Dönem Olağan Genel Kurulu’ nda siz değerli üyelerimizin güvenine layık olarak 2014 - 2017 döneminde Dernek Yönetim Kurulunda görev yapmak üzere;

Recep Düzgit
Kenan Türkantos
Emin Eminoğlu
Andrea Vermez
Murat Denizeri
Muhammet Ali Şeyda
Savaş Ercan

Olarak seçilmiş bulunmaktayız.

Seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ile 26 Mayıs 2014 Pazartesi günü yapmış olduğumuz toplantıda;

Yönetim Kurulu Başkanlığına,                  Recep Düzgit,
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına   Kenan Türkantos,
Genel Sekreterliğe                                   Emin Eminoğlu,
Sayman Üyeliğe                                      Murat Denizeri

Tekrar getirilmiştir.

Değerli Üyemiz,

21 Mayıs 2014 Çarşamba akşamı yapmış olduğumuz bu Olağan Genel Kurul’ umuza katılan siz değerli üyelerimize çok teşekkür ederiz.

112 yıllık geçmişe sahip Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği’ nin Yönetim Kurulu’nda yer almanın ve bu ulvi göreve oybirliği ile layık görülmenin onur ve gururunu yaşamaktayız.
Daha önceki dönemlerde olduğu gibi, bu dönemde de siz değerli üyelerimizin bizlerden beklentilerini, istek ve sıkıntılarının giderilmesi konusundaki taleplerini yerine getirirken, topluluğumuzun doğal hakları olan adalet ve eşitlik ilkelerinden ayrılmayacağımıza şüphe yoktur.

Tüm çalışmalarımızda siz değerli üyelerimizin her zaman olduğu gibi, bu dönemde de bize destek ve katkılarını esirgemeyeceğinden emin olduğumuzu bildirir saygılarımızı sunarız.

VAPUR DONATANLARI VE ACENTELERİ DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU

NOT: 2012 - 2014 dönemi Yönetim Kurulu’muzun yapmış olduğu icraatlar 315 sayfalık "Faaliyet Raporu”muzda bir kitap haline getirilmiş ve sizlere sunulmuştur. Bu faaliyet raporu ile  dönemde yapılan iş ve mücadele, özet haline getirilmiş ve başlangıcından alınarak günümüzdeki durumu yansıtacak şekilde olması hedeflenmiştir.

Genel Kurulumuza katılamayan üyelerimize faaliyet raporumuz posta ile gönderilmektedir.

Dağıtım: Tüm üyelerimiz